Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

Συμμετοχή μου σε εκδήλωση για το "Νέο Λύκειο"Από αριστερά: Αντώνης Πέττας (Παρεμβάσεις στο Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.), Θόδωρος Μαλαγάρης (ΣΥΝ.Ε.Κ. στο Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε.),
Δημήτρης Αχτύπης (Π.Α.ΜΕ. στο Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε.), Σπύρος Κανελλόπουλος (Δ.Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ. ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.)


Την Τετάρτη 24/1/2018 και ώρα 18:00, συμμετείχα ως εκπρόσωπος του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. της Ο.Λ.Μ.Ε. σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο 1ο ΓΕ.Λ Υμηττού (Προύσσης 1 και Ηλιουπόλεως) για το "Νέο Λύκειο" και διοργάνωσε η Ζ' Ε.Λ.Μ.Ε. Αθήνας.                 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: