Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Έτσι κατευόδωσε το σύζυγό της... "Όλοι μαζί" ψέλλισε, ψάλοντας κι αυτή τον Εθνικό Ύμνο!    Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, είπαν χθες το τελευταίο αντίο, πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, στον 34χρονο Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, ο οποίος ήταν ο χειριστής του μοιραίου Mirage 2000-5 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

    Συγκλονιστικός ήταν ο αποχαιρετισμός της χήρας του ήρωα πιλότου, η οποία μην αντέχοντας τον χαμό του συζύγου της «λύγισε» μέσα στην εκκλησία και μεταφέρθηκε με φορείο σε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού της σορού του αδικοχαμένου πιλότου, βρήκε το κουράγιο να απευθύνει ανατριχιαστική παρότρυνση με τρεμάμενη φωνή στο πλήθος, να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο.   "Όλοι μαζί" είπε, ψάλοντας μαζί με το πλήθος τον Εθνικό μας Ύμνο, ενώ στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι φώναξαν "Αθάνατος".  Δείτε τις στιγμές που κατέγραψε ο φακός του kranosgr:


---------------------------------------------------------------------------------------

Μεγάλη απορία και κακή εντύπωση προξένησε η απουσία ζωντανής μετάδοσης της κηδείας από τα τηλεοπτικά μέσα! Μόνη εξαίρεση ήταν το κανάλι Ε.
Οι Έλληνες θα αισθανόμασταν πιο καλά, αν ειδικά η ΕΡΤ, εξέφραζε τη συμμετοχή της στο Πένθος μεταδίδοντας την κηδεία και έτσι -ως δημόσιος φορέας που είναι, με σταθμό πανελλήνιας και παγκοσμίου εμβελείας- έκανε κοινωνούς του γεγονότος τους Έλληνες όλης της υφηλίου.
Το λιγότερο που μπορώ να πω... ΚΡΙΜΑ! 

Ο διαχειριστής του ιστολογίου
Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: