Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Κρίμα για την Ε Ρ Τ !
Μεγάλη απορία και κακή εντύπωση προξένησε η απουσία ζωντανής μετάδοσης της κηδείας του Σμηναγού Μπαλταδώρου, από τα τηλεοπτικά μέσα! Μόνη εξαίρεση ήταν το κανάλι Ε.

  Οι Έλληνες θα αισθανόμασταν πιο καλά, αν ειδικά η ΕΡΤ, εξέφραζε τη συμμετοχή της στο Πένθος μεταδίδοντας την κηδεία και έτσι -ως δημόσιος φορέας που είναι, με σταθμό πανελλήνιας και παγκοσμίου εμβελείας- έκανε κοινωνούς του γεγονότος τους Έλληνες όλης της υφηλίου.

  Το λιγότερο που μπορώ να πω... ΚΡΙΜΑ!
 

Ο διαχειριστής του ιστολογίου

Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος 
--------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια: