Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ στον τουρκικό τουρισμό ΤΩΡΑ!


ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ στον τουρκικό τουρισμό ΤΩΡΑ! 

Έχει ήδη ξεκινήσει... ας το βοηθήσουμε    Οι Κούρδοι το έχουν ήδη ξεκινήσει χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καλούν σε μποϋκοτάζ του τουρκικού τουρισμού! Ποιος θέλει να κάνει διακοπές στη χώρα ενός φασίστα όπου μπορεί χωρίς λόγο, αιτία και κατηγορία να βρεθείς στη φυλακή; Ποιος θέλει να υποστηρίξει την οικονομία ενός φασίστα που δεν σέβεται τίποτα και κανέναν;

   Η καμπάνια ήδη τρέχει στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #BoycottTurkey.


   Τα μηνύματα: «Όχι στη δικτατορία και τον πόλεμο!»  και  «Stop Erdoğan»,   έχουν  στόχο να κάνουν δυνητικούς τουρίστες,  να επανεξετάσουν τις διακοπές τους στην Τουρκία. Ορισμένες αναρτήσεις λένε:  «Πριν αγοράσετε ένα εισιτήριο στην Τουρκία, μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα θα δαπανηθούν για πόλεμο».Όπως γράφουν οι Κούρδοι εμπνευστές της καμπάνιας: «υπό τη  σιωπή των δυτικών κυβερνήσεων, εκατοντάδες πολίτες δολοφονήθηκαν στην Αφρίν και οι υποδομές της πόλης   καταστράφηκαν . Οι επιθέσεις αυτές θεωρούνται εθνοκάθαρση…»   Ενώ το τουρκικό κράτος σφαγιάζει και διεξάγει πόλεμο, η Τουρκία αναμένει φέτος δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες. Σύμφωνα με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τρία εκατομμύρια ξένοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Τουρκία τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, σημειώνοντας αύξηση 35%. Οι περισσότεροι επισκέπτες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο ήταν από το Ιράν μετά τη συμφωνία “Αστάνα”.

Ας βοηθήσουμε αυτή τη καμπάνια. Τα πλήγματα στην οικονομία της Τουρκίας θα πρέπει να πονέσουν το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να νιώσουν πίεση.Δεν υπάρχουν σχόλια: