Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Τι πρέπει να κάνουμε; Κατ' αρχάς να μην τους ταΐζουμε.


 
    Έλληνα, χρησιμοποίησε την οικονομική σου δύναμη προς όφελος της Πατρίδας. Η ελάχιστη πατριωτική ευαισθησία επιβάλει το αυτονόητο. Η αγορά της Θράκης, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, έχει κατακλυστεί από τούρκικα προϊόντα. Οι επισκέψεις σε συνοριακές τούρκικες αγορές, πέραν της διαρροής πολύτιμου συναλλάγματος, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα, στέλνει και λάθος μηνύματα προς την άλλη πλευρά. 
     Τώρα, που δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται παράνομα και καταχρηστικά ως όμηροι στην Τουρκία, την στιγμή που η Τουρκία καθημερινώς μας επιβουλεύεται και μας εχθρεύεται σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο κτλ.

     Τώρα, που η Τουρκία κρύβεται πίσω από την επιδείνωση των σχέσεων με τα Σκόπια και την Αλβανία.

      Τώρα, που η Τουρκία είναι ο βασικός υποστηρικτής των μισάνθρωπων αποκεφαλιστών στην δοκιμαζόμενη Συρία.

       Τώρα, που το τούρκικο καθεστώς διώκει αντίθετες απόψεις, φυλακίζει και σκοτώνει.

       Τώρα, δεν πρέπει να επιβραβεύσουμε αυτό το καθεστώς, ως επισκέπτες και καταναλωτές! 

       
       Για τα «φθηνά» τούρκικα προϊόντα δουλεύουν εργαζόμενοι ως σκλάβοι σε απάνθρωπες συνθήκες. Στα φθηνά αγροτικά τους προϊόντα, χρησιμοποιούνται απαγορευμένα φυτοφάρμακα αφού δεν υπόκεινται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ας ξεκινήσουμε μποϋκοτάζ στα τούρκικα προϊόντα και ας διακόψουμε τις επισκέψεις στην Τουρκία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: