Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Κανείς απ' τους... ευαίσθητους της αριστεράς δεν έχει εκδώσει κάποιο κείμενο

Περνούν οι ημέρες και κανείς απ' τους... ευαίσθητους της αριστεράς δεν έχει εκδώσει κάποιο κείμενο που να αφορά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Για άλλους είναι... πολυγραφότατοι! Τόση αλλεργία για την πατρίδα και το έθνος πια; Αιδώς Αργείοι!
Ακολουθεί, η ανακοίνωση της Δ.Α.Κ.Ε. των Καθηγητών Γυμνασίων και Λυκείων. Συγχαρητήρια στην Παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε.!
.---------------------------------------.---------------------------------------------------


 Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Πριν λίγες ημέρες, δύο Έλληνες στρατιωτικοί εκτελώντας την καθημερινή τους υπηρεσία  στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες και οδηγήθηκαν ως αιχμάλωτοι πολέμου, βιαίως και σιδηροδέσμιοι στα μπουντρούμια των φυλακών Αδριανούπολης. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – κατά τους τουρκικούς ισχυρισμούς – φέρονται να εισήλθαν εντός του τουρκικού εδάφους αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει απαγγελθεί  κάποια σαφής κατηγορία που να δικαιολογεί την κράτησή τους στις τουρκικές φυλακές.

Η Δ.Α.Κ.Ε.  Καθηγητών Δ.Ε.:

  •      Συμπαραστέκεται στους δύο  Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειες αυτών.
  •      Καταγγέλλει την παράνομη ομηρία τους  από το Τουρκικό καθεστώς Ερντογάν.
  •      Απαιτεί από την Ελληνική κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειές της για τη διεθνοποίηση του θέματος και την άμεση επιστροφή τους στην πατρίδα.


Οφείλει η πολιτεία να μην ξεχάσει το ζήτημα  της ομηρίας των δύο στελεχών του στρατού μας μετά από μερικές ημέρες. Αυτό, είναι χρέος προς όλες τις οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους να υπηρετήσουν την πατρίδα.Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΠΠΕΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: