Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων, υπόγραψε κι εσύ το ψήφισμα προς ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και ΕΕ


Eκτός το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Ορεστιάδα την Κυριακή 11/3/2018, για τη στήριξη προς τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται ακόμα στις φυλακές της Ανδριανούπολης, μπορείς να δείξεις την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση σου προς τους δύο Έλληνες και στο AVΑAZ.org.

Υπόγραψε κι εσύ τώρα το ψήφισμα για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του Άγγελο Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη που βρίσκονται στις φυλακές της  Αδριανούπολης μετά την ύπουλη σύλληψή τους στον Έβρο.


ΥΠΌΓΡΑΨΕ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: