Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση math-telos-agras.pblogs.gr (Δείτε το διαδικτυακό αρχείο εδώ). Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Κλήρος της φυλής μας ο πόνος, όχι όμως και ο αφανισμός. Καλή Ανάσταση Έλληνες.   Πλησιάζουν οι ημέρες να φύγω για τον τόπο που μεγάλωσα. Οι διακοπές του Πάσχα -Λαμπρή επί τω ελληνικότερω- είναι μια ευκαιρία να αναστήσω αναμνήσεις παιδικές, που η σημερινή καθημερινότητα τις απωθεί βαθιά στο μυαλό μου, αλλά δεν τις διαγράφει.


   Εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε τούτες τις Άγιες ημέρες όπως τους αρμόζει. Ανάψτε ένα κερί για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας και προσευχηθείτε για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές φυλακές.

   Οι καιροί που ζούμε απαιτούν εθνική εγρήγορση και ανάταση ψυχών και φρονήματος. Μην ξεχνάτε ότι ο Ευάγγελος Παπανούτσος έγραψε: "Κλήρος της φυλής μας ο πόνος, όχι όμως και ο αφανισμός"

   Καλή Ανάσταση Έλληνες, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα σας.

Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βούλομαι, εκφράζομαι και έτσι υπάρχω!

Δημοφιλείς αναρτήσεις των τελευταίων 30 ημερών.

ΔΑΚΕ Καθηγητών ΔΕ