Φίλε επισκέπτη του ιστολογίου μου, καλώς ήρθες!
Είχα ένα ιστολόγιο από τον Ιούνιο 2007 στο pathfinder με διεύθυνση http://math-telos-agras.pblogs.gr/. Το pathfinder δεν ήταν μια παγκόσμια υπηρεσία φιλοξενίας ιστολογίων, όπως το blogspot, αλλά προερχόταν από την Ελλάδα και αυτό ήταν που με έκανε να συντηρώ εκεί το ιστολόγιό μου.
Από τις 10 Απριλίου 2018, η φιλοξενία ιστολογίων στο
pathfinder σταμάτησε κι έτσι –διαδικτυακός πρόσφυγας πια- αναγκάστηκα να αναζητήσω τη «στέγασή» μου στο blogspot, όπου είχα φτιάξει τον Φεβρουάριο 2008 ένα δοκιμαστικό ιστολόγιο που κρατούσα εν υπνώσει. Το ιστολόγιο στο οποίο αναφέρομαι βρίσκεται εδώ: https://agras1907.blogspot.gr/
Φιλοδοξώ σ' αυτές τις σελίδες να αναδημοσιεύσω προβληματισμούς και απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνο ή έχω να διατυπώσω ενστάσεις. Δεσμεύομαι βεβαίως, να αναφέρω ΠΑΝΤΑ την πηγή. Βεβαίως, δεν θα λείπουν και αναρτήσεις με τις απόψεις, τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου.

«Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του». (Σύνταγμα Άρ. 14 παρ. 1)

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

ΤΟ '21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

   Στις 11 Ιουνίου του 2009, βρέθηκα στο Μεσολόγγι. Εκεί, στο "ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ", υπήρχε μια έκθεση με τίτλο: "ΤΟ '21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ".
Δεν έχασα την ευκαιρία και μπήκα για να απολαύσω την έκθεση. Ό,τι ήταν εκτεθειμένο εκεί, προερχόταν απ' το προσωπικό Ιστορικό Αρχείο Αντώνη & Κυριάκου Σκιαθά.

   Αφού ρώτησα και μου επιτράπηκε να φωτογραφίσω, σας παρουσιάζω (για πρώτη φορά) εικόνες απ' την έκθεση.

   Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έκθεση έφερε ημερομηνία λήξεως την 17 Μαΐου 2009. Η προσέλευση του κόσμου όμως, έκανε τους διοργανωτές να παρατείνουν την έκθεση και έτσι να φανώ τυχερός και εγώ!


Για περισσότερα, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: